Click here to edit title

Instituut Zonneveld & Piersma in een nieuw jasje!

Begeleiding in de praktijk

Instituut Huber & Piersma begeleidt leerlingen uit de onder- en boven-bouw van het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen van het mbo kunnen op ons rekenen.


De begeleiding vindt plaats op maandag t/m donderdag tussen 14:30 uur en 18:30 uur.


Wij ontvangen onze helden in een gezellige, comfortabele ruimte met een kopje thee en een koekje uit de trommel. Vervolgens gaan we drie uur aan het werk. Tijdens het werken wordt er ook gezorgd voor een versnapering en een koud of warm drankje.


Het spreekt voor zich dat de begeleiding per kind kan verschillen. Simpelweg omdat ieder kind anders is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw zoon of dochter en onze manier van begeleiden. 

U kunt op verschillende manieren informatie aanvragenKlik hiervoor 

op de volgende link: Meer informatie & Contact


Ouders en verzorgers worden door ons op de hoogte gehouden van de vorderingen van hun zoon of dochter. Wij leren uw kind hoe hij of zij, รบ op de hoogte kan en moet houden, waardoor verloren vertrouwen kan worden teruggevonden.


Wij bieden ook de mogelijkheid bijlessen in verschillende vakke

te volgen. Uw kind wordt tijdens bijlessen individueel, vakinhoudelijk bijgespijkerd.


Leerlingen die dit jaar examen doen, worden door ons grondig voor-bereid op de schoolexamens en het Centraal examen. Hoe eerder een (examen)leerling bij ons begint; hoe groter het succes.


Speciale leerdoelen? Het is ook mogelijk om begeleid te worden bij 

het leren van toelatingsexamens, rekentoetsen, cito-toetsen, enzovoort.